Ik meld hierbij mijn schoonouders aan voor dit project. Zij staan altijd voor iedereen klaar, ook voor mensen in de buurt en voor verre kennissen. Financieel hebben ze het niet erg ruim, er wordt door ons en de andere kinderen nog wel eens bijgesprongen. Het zou fantastisch zijn als er ook eens iets moois voor hen wordt gedaan.
Nu is het zo dat de deur van hun carport nodig vervangen moet worden en daar hebben ze geen geld voor. Onder die carport staat hun oude vertrouwde caravan, waar ze af en toe een weekje mee naar een boerencamping gaan. Ze hebben geen geld om deze caravan in een stalling te plaatsen. Ook staat de auto, die ze van hun oudste dochter hebben gekregen, onder die carport. Ze zijn erg zuinig op die auto. Het zou dus geweldig zijn als jullie de carport een opknapbeurt zouden kunnen geven !
Verder is het wellicht ook leuk om de tuin een opknapbeurt te geven. Ze zijn dol op de tuin en op dit moment bloeien hun hortensia’s prachtig. Maar de tuin is samengesteld met allerlei krijgertjes. Het terras is b.v. aangelegd door hun zoon en een schoonzoon met gekregen tegels. Het grasveldje dat er ligt is eigenlijk meer een mos veldje. Ik hoop dat jullie dit als project willen uitkiezen. Wat zou dat een geweldige verrassing zijn voor 2 geweldige mensen die dit zeer zeker verdienen. Wat mij betreft is dit een heel goed doel !

img-20160723-wa0006
img-20160723-wa0000
img-20160723-wa0001