Projectomschrijving

Ik ben al jaren werkzaam als chauffeur bij de dierenambulance Nijmegen. Tussen de ritten door hou ik de tuin op de basis bij en zat me laatst te bedenken dat ik sterke mannen nodig heb om een nieuwe borderrand te plaatsen.

Tijdens een spoedrit in de vroege ochtenduren vertelde mijn collega dat we twee konijnen als huiskonijnen zullen houden- in principe plaatsen we alles weer uit. Deze konijnen hebben dure operaties nodig waar we een nieuwe eigenaar niet mee op kunnen zadelen. De beestjes blijven dus bij ons aangezien ze wel kwaliteit van leven hebben.

Zojuist stond ik naar de border te kijken en bedacht me dat we daar een prachtige, grote ren zouden kunnen plaatsen. Dan zijn de konijnen echt onze mascottes!

Om dit te kunnen maken heb ik wel hulp nodig, struiken moeten uitgegraven en de border moet met gaas onderlegd worden en een paar vaste planten verplaatst, maar daar kan ik weer mee helpen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448