Dhr. is wegens ziekte niet meer in staat om zelf de bomen te snoeien in zijn grote, mooie tuin aan de Leidsevaart. Omdat zijn vrouw, evenals dhr. zelf ook al de 70 is gepasseerd, zou het betekenen dat zij niet meer kunnen blijven wonen op de plek waar zij juist zo graag zouden willen blijven wonen. Tot mij werd, via de ouderenbond een verzoek gewend of wij behulpzaam zouden kunnen zijn met het snoeien van de bomen. Maar u zult snappen dat ten eerste ik en mijn mede-klusser zelf al op leeftijd zijn en niet graag meer in bomen klimmen en ten tweede dat snoeiwerk toch echt vakwerk is dat door een vakman behoord te worden uitgevoerd. Maar ik gun het allicht dat dhr. in zijn mooie huis met mooie tuin aan de Leidsevaart kan blijven wonen en daarom doe ik dit voorstel tot het snoeien van de bomen.

image
image (1)
image (2)