Mijn ouders zijn fantastische mensen, die altijd voor iedereen klaar hebben gestaan. Nu ze zelf problemen hebben zou ik ze, met jullie hulp, graag wat zorgen uit handen willen nemen.

Na een hersenbloeding en revalidatie mag mijn 80 jarige moeder binnenkort weer naar het huis, wat door haar vader is gebouwd en waar zij geboren is. De mooie voortuin heeft echter een grindpad, waar ze vanwege rug- en heupklachten en moeilijk evenwicht, niet met haar rollator kan lopen. Ook is er buiten het hek een behoorlijk schuine opgang van de straat naar het grindpad. Als ze zelfstandig over een nieuw tegelpad kan lopen, kan ze samen met mijn vader nog genieten van een mooie oude dag.

Mijn 82 jarige vader is veel met mijn moeder bezig geweest en heeft zelf de nodige gezondheidsproblemen, zodat er wat achterstallig onderhoud qua snoeien en wieden is. Het zou voor hem een hele zorg minder zijn als dit hem uit handen wordt genomen. Verder heeft de schutting na 60 jaar zijn beste tijd gehad en zou eventueel ook vervangen mogen worden.

dscf8309 scannen0212a dscf7003