In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Wim’s Tuin en Thuis

In april 2017 heeft Wim’s Tuin en Thuis zich aangemeld voor het project Hovenier Helpt. Graag dragen zij bij aan dit project en tonen zich bereidwillig om Nederlanders de kans te geven om een hulpbehoevende te verrassen door aanpak van de groene omgeving. Maar wie is Wim’s Tuin en Thuis? Graag stellen we u het bedrijf even voor. 

Wim's Tuin en ThuisWie is Wim?

Wim Broekzitter is zo iemand die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt en is ondertussen al weer bijna 20 jaar thuis in de tuin. Hij heeft zijn diploma vakbekwaam hovenier gehaald en is na verschillende ervaringen bij andere hoveniers in 2007 gestart met zijn eigen hoveniersbedrijf. Wim behandelt zijn klanten hoogst persoonlijk en hun tuin alsof het z’n eigen tuin betreft.Uw tuin is tenslotte zijn visitekaartje! Echt een vakbekwame hovenier maar dan op zijn eigen (wijze) manier…

Hij denkt met u mee en probeert de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Een tevreden klant is waar het Wim allemaal om draait. Door het hergebruiken van bestaande materialen en met behulp van ‘ouderwets’ handwerk in plaats van dure machines kan Wim uw tuin laten stralen en blijft het voor iedereen betaalbaar. Tegenwoordig pakt Wim ook klusjes binnenshuis aan en heeft hij zijn hoveniersbedrijf uitgebreid naar allround klusbedrijf.

WIM’s Tuin en Thuis

Wat doet Wim?

Wilt u zelf uw tuin aanleggen, maar kunt u hier wel wat professionele hulp bij gebruiken? Doe het dan samen met Wim. Ook het onderhoud van uw tuin kunt u rustig aan Wim toevertrouwen. Het snoeien van hagen en heesters bijvoorbeeld of het reinigen van bestrating en onkruid verwijderen.  In de winter verzorgt Wim ook alle klusjes in huis voor u. Zoals bijvoorbeeld laminaat leggen of schilderijtjes ophangen, plafonds witten of spullen verhuizen. U bedenkt het, Wim regelt het.. Kortom…Wilt u het in de Tuin en Thuis naar uw zin? Maak dan eens een afspraak met Wim!

Meer informatie over Wim’s Tuin en Thuis?

Benieuwd wat Wim voor u kan betekenen en nieuwsgierig naar de kosten? Maak dan een afspraak om vrijblijvend uw wensen te bespreken.  Tijdens het kennismakingsgesprek kan Wim al een indicatie geven hoeveel tijd hij nodig denkt te hebben om de klus te klaren, welke materialen er nodig zijn en wat deze kosten. U krijgt dus een gratis advies inclusief prijsopgave. Als u wilt kan Wim thuis alles precies voor u uitwerken. Een passende offerte inclusief ontwerp, gebaseerd op uw persoonlijke wensen en budget. Bekijk hier meer informatie over Wim’s Tuin en Thuis.

 


 
06-20113084
info@wimstuinen.nl

Bezoekadres
Rootstraat 8
3171 GP Poortugaal

Vragen?

Telefoon