In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Wiltinge Hoveniers

Even voorstellen Wiltinge Hoveniers

EEN TUIN IS MAATWERK

U wilt een andere tuin? Eén met minder onderhoud? U wilt wel een schaduwterras, maar niet meer slepen met een parasol? Bij  Wiltinge Hoveniers aan de Asserweg in Hooghalen, kunt u terecht voor een creatief en bij uw wensen passend ontwerp voor uw tuin. Ook voor deskundige aanleg en onderhoud bent u hier aan het juiste adres.

Een mooie tuin is een aanwinst voor uw huis. Over een tuin die echt bij u past, moet goed zijn nagedacht. Terrassen met of zonder schaduw, sierbestrating, welke kleuren, al dan niet verhoogde vijvers, planten, bomen en hagen. En waar in de tuin? Een tuinontwerp is dan van essentieel belang. Belangrijk is dat u een evenwichtige tuin krijgt. Een tuin die goed in verhouding is, met een indeling en een plantenkeuze waar u zich prettig bij voelt. Kortom: maatwerk. Is uw tuin aangelegd, dan komt regelmatig onderhoud om de hoek kijken.

Van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud, dat kan allemaal bij Wiltinge Hoveniers aan de Asserweg in Hooghalen.


 
0593 - 592614
0593 - 523298
info@hoveniers-wiltinge.nl
www.hoveniers-wiltinge.nl

Bezoekadres
Stationsstraat 2 A 3
9414 TH Hooghalen

Vragen?

Telefoon