In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Vroegop Hoveniers

Na mijn opleiding aan de middelbare tuinbouw school in Frederiksoord ben ik naar Florida vertrokken en heb daar een super mooie tijd gehad. Ik heb daar bij een Hoveniers bedrijf gewerkt en heb daar veel geleerd.Na 3 jaar ben ik weer terug gekomen naar Nederland en ben na een jaar te hebben gewerkt met mijn eigen bedrijf gestart. In ’97 ben ik Carole tegen gekomen en sinsdien runnen we het bedrijf met z’n tweeën. Ik vindt het super om tuinen te ontwerpen,aan te leggen en te onderhouden. Carole vindt het leuk om in gesprek te gaan met mensen om ze enthousiast te krijgen voor hun tuin. Ons motto is “voor meer tuinplezier”

Wij werken in de gehele Noordoostpolder,  maar ook in Blokzijl en Vollenhove, Steenwijk en Zwolle. Wij willen graag dat u plezier beleeft aan uw tuin.

Ons team bestaat uit een vaste groep erkende hoveniers die hiervoor een gerichte opleiding hebben gevolgd. Door bijscholing en het volgen van cursussen blijven wij up-to-date in de hoveniersbranche.

Voor leerlingen zijn wij een erkend leerbedrijf. Vroegop Hoveniers is aangesloten bij Aequor voor LBO/MBO niveau 1 t/m 4.

Wij hebben als doel om op een verantwoorde wijze te werken, door duurzame producten te gebruiken :

– Organische bemesting en onkruidbestrijding

– Indien mogelijk gebruik maken van elektrische machines

– Beter voor het milieu ( minder schadelijk uitstoot van gassen)

– Beter voor de medewerkers (reductie van geluid en trillingen)

– Scheiden van afval in groen,- folie, -puin- en restcontainers


 
0527-20 38 16
06-53930381
info@vroegophoveniers.nl
www.vroegophoveniers.nl

Bezoekadres
Steenwijkerweg 17A
8316 RH Marknesse

Vragen?

Telefoon