In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Verdonk Tuinen

Verdonk Tuinen is een ervaren hoveniersbedrijf uit Maarssen (provincie Utrecht) dat zich bezighoudt met alle voorkomende werkzaamheden in en rondom uw tuin, of deze nu groot of klein is.

Met onze brede ervaring kunnen wij elke soort tuin vakkundig onder handen nemen: van een moderne (stads)tuin tot een klassieke tuin, landelijke tuin, villatuin, maar ook bedrijfstuinen. Wij leveren kwaliteit met onze diensten, of het nu een voortuin, achtertuin, zijtuin of een tuin rondom uw woning betreft. Verdonk maakt uw tuin mooier!

Denk hierbij aan tuinadviestuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud. Ook behoren tuinrenovatie, het inplanten van beplanting en verschillende straat- en grondwerkzaamheden tot de mogelijkheden. Onze werkzaamheden richten zich zowel op particuliere als zakelijke klanten. Bekijk het aanbod van al onze werkzaamheden in tuinontwerptuinaanlegtuinonderhoud en grond- en straatwerk.


 
06 - 14530384
info@verdonktuinen.nl
www.verdonktuinen.nl

Bezoekadres
Herenweg 38 a
3602 AR  Maarssen

Vragen?

Telefoon