In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Van Ettekoven Hoveniers

Van Ettekoven Hovenier in Loosdrecht

Eigenaar Ruben van Ettekoven komt uit de bekende rietdekkers familie van Ettekoven. In tegenstelling tot de rest van zijn familie toonde hij echter meer interesse in tuinen, vooral wat tuinen betekenen voor sfeer en ruimte. Als vanzelfsprekend koos hij voor de hoveniersopleiding. Laat u een tuin aanleggen door Ruben? Dan krijgt u het resultaat van talent, uitgebreide kennis en ervaring. Van Ettekoven Hovenier staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid en is inmiddels een begrip bij particulieren en bedrijven in omgeving Loosdrecht, Hilversum en ‘t Gooi.

Het juiste gevoel bij uw tuin

Een tuin kan een ontzettend goed gevoel geven. Dat gevoel proberen wij voor u te bereiken. Voor iedereen hangt dit van andere elementen af. Voelt de een zich doodongelukkig in een strak betegelde tuin, een ander vindt een tuin vol tierlantijntjes weer vreselijk. Nauw luisterend naar uw wensen en met een kritisch oog kijkend naar uw tuin en huis, zorgen wij dat het resultaat exact wordt zoals het tuinontwerp belooft. Na de aanleg van uw tuin adviseren wij u uitgebreid over het benodigde tuinonderhoud. Uiteraard zetten wij ook hier ons graag voor in.


 

Vragen?

Telefoon