In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Van Beem Tuinen B.V.

Over GroenRijk Hoveniers

Wij zijn dé groen familie van de regio en hebben passie voor ons vak. De basis van ons familiebedrijf werd in 1900 al gelegd door onze overgroot opa. Onze “roots” liggen op boerderij en kwekerij Ruimzicht op de IJweg 175 in Zwanenburg. En daar zijn we trots op. We zijn vakmensen in groen en delen graag onze kennis, passie en ervaring met iedereen.

 

Passie voor groenleven in de regio

We hebben respect voor onze leefomgeving en zijn nauw betrokken bij het continue vergroten van de leefbaarheid en natuur in onze regio. We denken na bij wat we doen en hebben oog voor onze omgeving, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Kwaliteit en service

GroenRijk Hoveniers verzorgt alles op het gebied van tuinen en tuinonderhoud. Onder de dagelijkse leiding van Gerko van Beem, Ronald Haaijer en Brian ten Norde worden vele tuinen vakkundig aangelegd, onderhouden en gerenoveerd. Bij GroenRijk Hoveniers vindt u uitsluitend goed opgeleide mensen die hun vak verstaan en met passie werken aan uw tuin. Bovendien heeft u bij ons altijd een vast en vertrouwd aanspreekpunt: de regisseur die in contact blijft met u en de specialisten.

 

Uw tuin, onze passie

We maken graag persoonlijk kennis met u in onze showroom in Zwanenburg. Het is bij uitstek dé plek om u goed te laten informeren en dankzij ons zeer uitgebreide assortiment vindt u hier alles wat u nodig heeft om uw tuin en huis naar uw wens in te richten. Van loungehoek tot parasol en van verlichting tot buitenkeuken: onze showroom brengt u in de juiste sfeer. Wij zijn zeven dagen per week geopend, dus ook op zondag kunt u inspiratie op doen. Al vele tevreden klanten gingen u voor en werden ambassadeur van GroenRijk Hoveniers. Zie tevens de klant beoordelingen over ons bedrijf bij ‘Klanten vertellen’. Wilt u meer weten over GroenRijk Hoveniers en ons aanbod? Vul dan hetcontactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Vragen?

Telefoon