In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Uw Tuin Hoveniers

Uw Tuin hoveniers is actief in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden van particuliere tuinen, de betere bedrijfstuin en landgoederen. Uw Tuin hoveniers is ontstaan uit boomkwekerij Ebben te Cuijk, langs de oevers van de rivier de Maas, aan de rand van het Peelgebied. Momenteel zet de vierde generatie het werk voort dat J.H. Ebben in 1862 begon. Inmiddels is ons hoveniersbedrijf gevestigd in Malden en wij zijn actief in omgeving Nijmegen, Malden, Arnhem, Wijchen en Cuijk

Alle door zowel eigen als externe architecten gemaakte ontwerpen worden gebaseerd op de wensen van de klant, wij vinden het erg belangrijk dat de wensen van de klant verwerkt worden in het tuinontwerp. Door een team van vakbekwame hoveniers wordt het ontwerp werkelijkheid en leggen wij de tuin van uw dromen aan. Wij houden van vakwerk. Dit is wat we graag doen, want wij hebben het mooiste beroep van de wereld.


 
024 - 358 56 66
06 - 547 108 64
info@uwtuin.net
www.uwtuin.nl

Bezoekadres
Rijksweg 65
6581 EE Malden

Vragen?

Telefoon