In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

De Tuinen van de Graaf

Even voorstellen: De Tuinen van de Graaf

Sinds 1 maart 2000 zijn wij bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerlei soorten tuinen en groenprojecten. Deskundig, dynamisch en vooral met veel liefde voor het groene vak! Jarenlange ervaring en volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de groenbranche maakt ons een uitstekende gespreks- en overlegpartner voor het realiseren van uw groene dromen. Goed bij de tijd blijven kun je niet alleen, daarom zijn wij lid van de Vakgroep Hoveniers. Hierdoor komen we regelmatig in contact met collega’s en wisselen zo informatie uit die ons bedrijf ten goede kan komen. Kijk gerust eens op de site!

Tuinperspectief heeft door de jaren heen een grote groep betrouwbare vakmensen om zich heen verzameld, zodat alle soorten (tuin)projecten uitgevoerd kunnen worden. Of het nu gaat om bestratingen, beregeningssystemen, waterpartijen, metselwerk of electriciteit in de tuin. Dit alles gebeurd onder regie van Tuinperspectief, zodat u als klant Tuinperspectief als vast aanspreekpunt heeft.

Kijk gerust verder op de site van Tuinperspectief en aarzel, bij eventuele interesse, niet om contact op te nemen d.m.v. een mail of telefoontje. Het daaruit volgende gesprek is geheel vrijblijvend, we kunnen onze werkwijze dan mondeling toelichten onder het genot van een kopje koffie!


 
06 - 28120921
info@detuinenvandegraaf.nl
www.detuinenvandegraaf.nl

Bezoekadres
Donkbeemd 20
5094 ES LAGE MIERDE

Vragen?

Telefoon