In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

TuinHolland

TuinHolland, hoveniers met meerwaarde!

Vanuit Boskoop, tuindersdorp bij uitstek, is TuinHolland in de wijde regio actief. TuinHolland staat bekend als vakbekwaam hoveniersbedrijf dat, betrouwbaarheid, vakkennis en enthousiasme hoog in het vaandel heeft staan. Zeer tevreden klanten zijn voor ons de bekroning op ons werk. Als je als hovenier om je heen kijkt, zie je zoveel tuinen die met de juiste aanpak zouden kunnen uitblinken. Wij van TuinHolland hebben hier ruimschoots ervaring in en zien elke tuin als een uitdaging om ons vakmanschap te tonen. Ons breed pallet aan werkzaamheden varieert van bestrating, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud tot het leveren en plaatsen van kwaliteitsschuttingen en vlonders. Het totaalaanbod van TuinHolland gaat verder dan onze werkzaamheden alleen. Neem een kijkje in onze aparte webshop met een breed assortiment aan tuinartikelen en tuinaccessoires . Het is voor TuinHolland een sport om uw betrouwbare en enthousiaste hovenier te zijn met een uitgebreid aanbod van producten en diensten.

Interesse? Neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk komen wij ook graag een keer langs om geheel vrijblijvend te kijken wat we voor uw tuin kunnen betekenen.


 
06 - 22914965
06 - 22914965
bas@tuinholland.nl
www.tuinholland.nl

Bezoekadres
Philips Willemstraat 9
2741 CV WADDINXVEEN

Vragen?

Telefoon