In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Tuin+ Hoveniers

Even voorstellen Tuin+ Hoveniers

Tuin+ Hoveniers is het nieuwe hoveniersbedrijf in Valthe. Wij zijn in 2009 begonnen met ons bedrijf en hebben als doel onze klanten optimaal van hun tuin te laten genieten. Dit doen wij door alle zorgen die een tuin met zich meebrengt op ons te nemen. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin.

Persoonlijk

Tuin+ Hoveniers is een klein bedrijf dat is opgericht door Jaco Pelle. Door de kleine omvang van het bedrijf is persoonlijk contact met u gegarandeerd. Daarnaast is het op deze manier mogelijk om optimale service aan u te verlenen en met u mee te denken over uw tuin.
over_ons_persoonlijk

Vakmanschap

Door zijn gedegen opleiding en de vele jaren werkervaring in binnen- en buitenland, is Tuin+ Hoveniers een allround hoveniersbedrijf dat alle tuinwerkzaamheden voor u kan verrichten. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij al uw ‘tuindromen’ voor u realiseren.


 
06 - 11073762
info@tuinplushoveniers.nl
www.tuinplushoveniers.nl

Bezoekadres
Spoorstraat 34
7872 PT Valthe

Vragen?

Telefoon