In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Totaaltuin Leende

Bij Totaaltuin Leende heeft u één duidelijk aanspreekpunt, Laurens Raassens. Hij weet uw wensen te vertalen naar een tuin die bij u past. Dit adres voor uw tuinontwerp, beplanting en onderhoud heeft oog voor detail.

Ontwerp
Een mooie tuin valt of staat met een goed ontwerp. Welke tuin past bij u? Een belangrijke vraag. Voor de één is een Engelse Landschapstuin de ultieme droom, de ander houdt meer van een natuurlijke tuin en een derde wil vooral strakke lijnen terugzien.

Aanleg
Wij nemen de aanleg van uw tuin volledig op ons. Beregening of verlichting, bestrating of bouwkundige elementen, Totaaltuin Leende houdt de regie zodat u ten alle tijde één aanspreekpunt heeft.

Onderhoud
Heeft u een parel van een tuin, maar schiet het tuinieren erbij in? Een veelvoorkomend probleem. Als betrouwbaar adres op tuingebied nemen wij uw tuinonderhoud graag uit handen.


 

Vragen?

Telefoon