In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Timmermans Hoveniers

Timmermans Hoveniers is in April 2010 opgericht door Ties Timmermans. Een jonge, creatieve ondernemer die na enkele ervaring elders een eigen onderneming startte. Energiek, creatief, betrouwbaar, meedenkend en eigentijds, dat zijn de kenmerken die passen bij Timmermans Hoveniers!

Timmermans Hoveniers verzorgt daarnaast ook accessoires om uw tuin net dat tintje extra te geven. Zo maken wij bijvoorbeeld bloembakken, tuintafels en stoelen of banken. Het materiaal wat wij gebruiken is hardhout, douglas of steigerhout. Eveneens is het mogelijk om hardsteen of betonproducten toe te passen. Timmermans Hoveniers levert allerlei tuinaccessoires geheel naar uw wensen (alleen op bestelling). Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Komend voorjaar toe aan een tuin metamorfose of geheel nieuwe aanleg? Neem dit najaar nog contact met ons op!

 

Ook voor (sier)bestrating kunt u bij ons terecht, zoals terrassen, opritten en parkeerplaatsen. Wij kunnen allerlei soorten bestratingsmateriaal leveren (mits we dit aan mogen legen). Te denken aan Natuursteen, betonklinkers, dikformaten, betontegels of gebakken materialen.


 
06 - 54352452
info@timmermanshoveniers.nl
www.timmermanshoveniers.nl

Bezoekadres
Heikant 3C
5091 KV Oostelbeers

Vragen?

Telefoon