In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Strijker Boom en Tuin

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf van boomspecialisten en hoveniers wat ruim 35 jaar werkzaam is in de boomverzorging, tuinaanleg en onderhoud. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u van dienst zijn op beider gebied.

Ons team van specialisten met European Treeworker certificaat en Hoveniersopleiding staan altijd voor u klaar.

Onze opdrachtgevers zijn veel particulieren uit de provincie en verder. Daarnaast helpen wij Gemeenten, het Waterschap en een flink aantal hoveniersbedrijven uit de regio bij klim- en snoeiwerk op hoogte.

Wij klimmen in de bomen met hulp van klimlijnen en een klimgordel en werken de gehele boom door met het snoeien of met een boomcontrole en hanteren de richtlijnen veilig werken in de boomverzorging, waar mogelijk met hulp van een hoogwerker.

We maken tuinontwerpen en beplantingsplannen voor tuinen, beplantingen rond bedrijfspanden, leveren beplanting en bomen, ook voor de grotere maten bomen kunt u bij ons terecht.


Vragen?

Telefoon