In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Stijger Garden Design

Stijger Garden Design staat voor kwaliteit, het moet gewoon goed zijn. Daarmee bedoelen wij niet alleen de te gebruiken materialen maar zeker ook de manier van het verwerken hiervan. Je wilt tenslotte voor langere periode van de tuin genieten.

Over het algemeen kost de aanleg/renovatie van een tuin best veel geld en wij zij van mening dat er daarom goed over nagedacht mag worden. Voordat de schop in de grond gaat, wordt er daarom eerst een heel traject doorlopen wat begint met een oriënterend gesprek en eindigt in een nieuwe of gedeeltelijk gerenoveerde tuin.

Het is voor ons belangrijk iedere klant positief te verrassen met zowel de onderlinge samenwerking, service als het behaalde eindresultaat. Graag samenwerken met Stijger Garden Design? Maak een afspraak!


 
06-55834601
info@stijgergardendesign.nl
www.stijgergardendesign.nl

Bezoekadres
A H Verweijweg 12
2651LX BERKEL EN RODENRIJS

Vragen?

Telefoon