In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Steefs Tuinen

Over ons

Steefs Tuinen: Wij menen te mogen zeggen dat we behoren tot de toonaangevende jonge generatie in de hovenierswereld. Door onze jonge onderneming, hebben wij een verfriste, vernieuwde, energieke kijk en brengen we de tuinen tot bloei.

Het is onze uitdaging om u in elk seizoen te laten genieten van uw tuin/buitenomgeving. Van warme zonnestralen en zachte zomeravonden. Het dagelijks leven even vergeten met een boek en een goed glas wijn, feestvieren met goede vrienden of heerlijk tot rust komen.

Uw tuin maakt deel uit van uw huis en uw persoonlijkheid. De sfeer moet geheel aan uw wensen voldoen. Wij hechten daarom veel waarde aan een persoonlijk gesprek.

Tuinontwerp bij Steefs Tuinen

Een ideale tuin is voor elk persoon anders. Om te beginnen kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Dit heeft als doel om een beeld te krijgen van uw droomtuin. Samen met u kijken we naar uw wensen en mogelijkheden.

Uw wensen en ideeën staan bij ons centraal. Daarnaast kijken we naar de haalbaarheid van de plannen. Aan de hand van deze wensen maken wij een 3D ontwerp.

Met het ontwerp en de grootte van de tuin bepalen we de prijs.

Laat uw gegevens hier achter in het formulier op de contact pagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Tuinaanleg

Het is belangrijk dat een tuin met veel zorg en aandacht wordt aangelegd. Steefs Tuinen staat daarom voor passie in kwaliteit, dit waarborgt ons motto: Steefs Tuinen maakt van uw tuindroom een droom van een tuin’. Elke tuin is anders en wordt daarom ook speciaal behandeld. Geen wens is voor ons te gek.

 • Bestrating / Verharding
 • Overkapping / Schuur
 • Vlonder
 • Gazon
 • Elementen: (Potten En Beelden)
 • Pergola
 • Canvas-doeken
 • Beplanting
 • Tuinverlichting
 • Tuinberegening
 • Bomen Kappen

Laat uw gegevens hier achter in het formulier op de contact pagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Tuinonderhoud

De tuin is constant in beweging en vraagt regelmatig de aandacht. Regelmatig tuinonderhoud komt de groei en bloei van planten in uw tuin ten goede. Het onderhouden van een tuin is een lastige klus. Het is nooit helemaal klaar.

Steefs Tuinen wil u hier graag bij helpen. Wij geven u adviezen over hoe u uw tuin mooi kunt houden, maar ook Wij kunnen uw tuin volledig onderhouden.

Dit is mogelijk op periodieke basis en op oproep. U kunt er ook voor kiezen om uw tuin een winter- en voorjaarsbeurt te geven. Steefs Tuinen staat voor u klaar!

Laat uw gegevens hier achter in het formulier op de contact pagina, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Steefs Tuinen is TuinKeur gecertificeert. Voor meer informatie over Tuinkeur Klikt u hier. Klik hier om een recensie over ons te schrijven. Voor meer informatie over Hovenier Helpt klikt u hier.


 
06 - 53913838
info@steefstuinen.nl
www.steefstuinen.nl

Bezoekadres
Grotenoord 24
3341 LT Hendrik Ido Ambacht

Vragen?

Telefoon