In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Stadshovenier Zwolle

Stadshovenier Zwolle staat voor een mozaïek aan groenprofessionals in en veelal uit Zwolle. Grondleggers van dit mozaïek zijn Harry Pierik en Adriaan Mosterman. 
In de eerste plaats helpen we graag met het ontwerpen, aanleggen, verbeteren en/of onderhouden van je tuin. Daarnaast zijn we intensief betrokken bij de klimaatmaatregelen die in Zwolle worden genomen.
Harry Pierik heeft de afgelopen 20 jaar in Zwolle vele tuinen en openbare ruimte voorzien van smaakvol groen, zoals bijvoorbeeld secret garden’ in het stadscentrum. Vele andere voorbeelden zijn op zijn website te zien.
Eigenaar van Stadshovenier Zwolle – Adriaan Mosterman – is na 20 jaar bedrijfsleven hovenier geworden. De aanleiding van deze switch was het aanleggen van zijn eigen tuin samen met Harry Pierik tijdens het project in de Seringenstraat.
Stadshovenier Zwolle staat voor klantgerichtheid. Goede communicatie en het nakomen van afspraken is heilig. Daarnaast staat het vergroenen van onze stad centraal. Bijvoorbeeld met het aanleggen van je eigen Zwolse daktuinproberen we bij te dragen aan een ecologische route voor bijen, vlinders en vogels door Zwolle. Ons uitgangspunt is dat iedereen een hovenier moet kunnen inzetten, ongeacht het inkomen. Daarom proberen we zo scherp mogelijke prijzen te rekenen en bieden we de mogelijkheid om zelf te helpen bij onze werkzaamheden. 

 

Vragen?

Telefoon