In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Sfeertuinen

TUINEN & BUITENRUIMTES
Sfeertuinen maakt complete voor- en achtertuinen. Daarnaast realiseren wij ook geveltuinen, stadstuinen, schuine tuinen en verticale tuinen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van patio’s, dakterrassen, binnenplaatsen en buitenkamers.

VAN ONTWERP
Met een tuin naar eigen idee en wens bent u het dichts bij een paradijs op aarde. Sfeertuinen gaat binnenstebuiten om uw favoriete plek in huis te vertalen naar uw buitenruimte.

TOT AANLEG
Als ware kunstenaars bouwen wij de mooiste tuinen. Wij werken graag met onverslijtbare materialen en prachtig groen. Subtiel brengen wij deze samen tot een echt tuin.

EN ONDERHOUD
De planten die het mooist zijn gegroeid, zijn vaak ook tijdig gesnoeid. Elke tuin is in beweging en heeft onderhoud nodig. Wij geven tuinadvies en u bepaalt het eindbeeld.

MET MAATWERK
Het liefst een buitenkeuken, veranda of terrasoverkapping? Wij maken slim gebruik van de ruimte die er is. Een loungemeubel dat precies past in dat ene lekkere hoekje in de zon? We denken in maatwerk oplossingen. Wij denken graag met u mee!

MAAR WIE ZIJN WIJ?
Sfeertuinen is opgericht door Bastiaan Hoogland. Het is een creatief, duurzaam en persoonlijk hoveniersbedrijf. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering is hovenier Bastiaan het aanspreekpunt voor alle zaken. Wij werken met een team dat bestaat uit vakbekwame hoveniers en specialisten.

EN HOE GAAN WIJ TE WERK?
Wij zijn benieuwd naar uw tuinwensen. Na het inmeten van uw tuin gaan wij de mogelijkheden bekijken. De ingrediënten voor uw droomtuin vormen een goed doordacht tuinplan. Wij maken voor u een prachtig tuinontwerp en zijn benieuwd naar uw reactie. Is het tuinontwerp naar uw zin? Dan brengen wij vrijblijvend een uitgebreidde offerte. Mogen wij voor u aan de slag? Dan maken wij een tuin waar u jarenlang plezier van heeft!

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek!


 
06 - 28540577
info@sfeertuinen.nl
www.sfeertuinen.nl

Bezoekadres
Wolfhagen 125
6365 BM Schinnen

Vragen?

Telefoon