In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Rubens Tuinen

Hovenier Rubens Tuinen

De hovenier in Rotterdam en omstreken worden wij ook wel genoemd. Dit predicaat hebben wij door de jaren heen te danken aan ons uitgebreide aanbod van tuinwerkzaamheden en advies. Wij kunnen namelijk alles wat de tuin betreft uit handen nemen. Zo kunnen wij u voorzien in een tuinontwerp, kan de tuin worden aangelegd en uiteraard ook tuinonderhoud is één van onze specialismes. Ons team krijgt jaarlijks trainingen zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Benieuwd wat wij nou precies doen? lees het hieronder.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud Rotterdam
Bij een mooie tuin hoort goed onderhoud. Dit klinkt simpel maar dat is het vaak niet. Als hovenier proberen wij altijd de tuin mooi maar vooral goed te onderhouden. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat de tuin nog steeds haar sierwaarde behoudt en dat wij het onderhoud voor u zo veel mogelijk beperken. Uiteraard krijgt de beplanting wel de hoogste zorg, waar mogelijk snoeien wij rigoureus, maar bij speciale beplanting gaan wij anders te werk. Op deze manier blijft de sierwaarde van de tuin behouden en is het onderhoud van kwalitatief hoog niveau.

Tuinaanleg

Wij leggen uw tuin graag aan. Naast onze uitgebreide kennis in de beplanting kunnen wij ook elk op maat gemaakte houtwerk leveren. Denk hierbij aan pergola’s en schuurtjes. Ook muurtjes kunnen wij zonder moeite metselen en zelfs de aanleg van een sedumdak of de infrastructuur van een robotmaaier kunnen wij verzorgen. Tevens kunnen wij ook de juiste robotmaaier voor uw gazon / gras leveren. Oftewel alles van a tot z kunnen wij in de tuin uitvoeren.

Boomverzorging

Boom snoeien Rotterdam
Eén van onze specialismes is boomverzorging in Rotterdam e.o. Het kappen van een boom is hierbij de minst ingewikkelde klus. Maar het echt verzorgen van de boom, lees het correct snoeien en verzorgen is een vak op zich. Laat u hierin goed informeren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan eens vrijblijvend contact op. Wij denken graag mee over uw tuin!


 
010 - 466 79 54
info@rubenstuinen.nl
www.rubenstuinen.nl

Bezoekadres
Merelhoven 49
2902 KA Capelle aan den ijssel

Vragen?

Telefoon