In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

RK Tuinen

Een professionele hovenier in Horst aan de Maas

RK-Tuinen is uw hovenier in Horst aan de Maas en omgeving. Bent u op zoek naar een hovenier voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ook voor het onderhouden van het snoeiwerk en aanleggen van nieuwe bestrating kunt u bij ons terecht.

Realiseer uw ideale Droomtuin

RK-Tuinen is een team van ervaren en professionele hoveniers die zich bezighouden met het transformeren en onderhouden van tuinen in de omgeving Noord Limburg. Met tientallen jaren ervaring in de hovenierssector, zijn we in staat oplossingen te bieden voor het realiseren van uw ideale droomtuin. Met oprechte passie voor het hoveniers vak streven wij naar resultaten waar u en wij trots op kunnen zijn. Onze werkethiek, betrouwbaarheid en vriendelijke houding maakt ons bedrijf een favoriet bij onze klanten.


 
06 - 12367063
info@rk-tuinen.nl
www.rk-tuinen.nl

Bezoekadres
Almeweg 17
5961 ED Horst

Vragen?

Telefoon