In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Reijnoudt Hoveniers

REIJNOUDT HOVENIERS IS DÉ HOVENIER UIT ESPEL. WIJ CREËREN PARTICULIERE EN BEDRIJFSTUINEN.

‘Zo hadden we het in ons hoofd!’ Dat is wat Reijnoudt Hoveniers, dé hovenier uit Espel, graag hoort. Sinds 2010 vertaalt dit gedreven hoveniersbedrijf uit Espel uw ideeën naar een prachtige tuin die nét even anders is. Van het prille begin van een ontwerp tot de volledig verzorgde aanleg en van het onderhoud tot een complete renovatie. Reijnoudt Hoveniers ontzorgt particulieren, bedrijven en instellingen van A tot Z. Wanneer u zelf uw tuinklus wilt klaren, verhuurt Reijnoudt Hoveniers handig materieel.

Foto’s zeggen meer dan…

Neem ook eens een kijkje in ons fotoalbum en doe inspiratie op voor uw eigen tuin. Wilt u meer weten of heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek, neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag welke tuinwensen u heeft!


Vragen?

Telefoon