In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Nildes Tuinen

Realiseren van inspirerende tuinen

Groen betekent voor Nildes Tuinen groei, beleving, betovering en een mooie tuin. Na de wensen en behoeftes met u besproken te hebben weten wij welke tuinstijl u het meest aanspreekt. Gaat het om een moderne tuin met weinig onderhoud, een tuin in landelijke stijl of juist een kleine achtertuin. Na het maken van een tuinontwerp gaan wij beginnen met de aanleg of herinrichten van uw tuin.

Met onze ervaring en deskundigheid werken wij met veel passie, creativiteit en plezier aan uw tuin. Onze uitgevoerde projecten bestaan uit het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Nildes Tuinen tovert groene ruimtes om voor zowel consumenten als bedrijven. Bekijk hier onze projecten die wij hebben mogen uitvoeren. Met het TuinKeur keurmerk staat Nildes Tuinen voor de 5 zekerheden: professionaliteit, betrouwbaarheid, vakbekwaam, service en kwaliteit.

We kijken bewust naar de toekomst en de plek die groen daarin heeft. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel voor jarenlang tuinplezier. Wij geloven dat Nildes een glimlach op ieders gezicht kan toveren.


 
06-41155881
Info@nildestuinen.nl
www.nildestuinen.nl

Bezoekadres
Raadhuisplein 21
1701 EH Heerhugowaard

Vragen?

Telefoon