In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Tuinadviesbureau hoveniersbedrijf Michel van Kammen

Even voorstellen:

Tuinadviesbureau hoveniersbedrijf Michel van Kammen

De tijd dat de tuin – letterlijk – de sluitpost was bij het betrekken van een woning ligt gelukkig allang achter ons. Vreemd is dit allerminst: het gros van de Nederlanders met een tuin beleeft daaraan veel plezier. Is het niet om er lekker in te werken, dan toch zeker om er heerlijk tot rust te komen.

De laatste decennia is er een trend merkbaar dat een belangrijk deel van alle tuinbezitters voor aanleg en/of onderhoud van de tuin een beroep doet op een hoveniersbedrijf of tuinadviesbureau. Omdat ze het werk in de tuin vanwege hun leeftijd niet (meer) aan kunnen, het hen aan tijd ontbreekt of er geen trek meer in hebben. Daarnaast is er een groep die behoefte heeft aan alleen een professioneel ontwerp maar de aanleg van de tuin zelf wil doen. Een derde groep is die, die alleen voor een voorjaars- of winterklaarmaakbeurt een beroep op de vakman doet.

Wij, van Tuinadviesbureau & Hoveniersbedrijf Michel van Kammen hebben er bewust voor gekozen om een relatief klein bedrijf te blijven waar, al naar gelang het seizoen, tussen de 5 en 10 hoveniers werkzaam zijn. Allemaal zijn het enthousiaste en betrokken vakmensen die dagelijks hun ruime kennis en ervaring inzetten om uw tuin tot de mooiste in de buurt te maken. We spijkeren die kennis regelmatig bij en volgen de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet, zonder ons daarbij te verliezen in allerlei hypes en trends. Hiermee wordt bereikt dat uw tuin over, pak weg, 5 jaar nog steeds actueel en aantrekkelijk is om in te verpozen en/of te werken. We doen het graag voor u, of u nu een kleine tuin heeft of juist een wat grotere. Ook maakt het ons niet uit of u wat meer geld aan de tuin kunt uitgeven of juist een smalle beurs heeft: bij ons is er altijd een mouw aan te passen. En dat geeft wél zo’n prettig gevoel.


 
0511 - 476472
info@tuinadviesbureau.nl
www.tuinadviesbureau.nl

Bezoekadres
Hannelswei 13
9251 MR BURGUM

Vragen?

Telefoon