In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Merkelbach Hoveniers

Het familiebedrijf dat al sinds 1982 het adres is voor al uw wensen en eisen in en rondom uw tuin of bedrijventerrein.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij niet alleen een betrouwbare partner maar ook nog eens uw totaalpartner. Van advies tot tuinontwerp, van tekening tot realisatie.
Alles wordt met een hoogwaardige kwaliteit en passie uitgevoerd, door mij en mijn team. Ik, Clemens Merkelbach van Enkhuizen ben dit bedrijf begonnen op 17 maart 1982.
Dit bedrijf is gestart vanwege mijn passie voor planten, vormgeving en mooie tuinen. Vooral mooie tuinen hebben geleid tot een pracht van een ervaring.
Het is voor mij nog steeds een geweldige uitdaging om bij elke klant zijn of haar ideeën en wensen te realiseren.
Deze passie draag ik inmiddels ook over naar mijn zoon Max, die dit bedrijf al van kleins af aan mee helpt maar naar een aantal jaren in de techniek te hebben gewerkt is hij weer terug gekomen in het familie bedrijf.
Samen met hem sturen wij ons team van professionals aan, om u als klant dat gene te bieden waar u naar verlangd.
Wij zeggen niet voor niks dat bij Merkelbach Hoveniers vakmanschap samen komt met Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Service. 
Daarom is een tuin van Merkelbach Hoveniers een tuin van klasse die bij u past.


 

Vragen?

Telefoon