In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Mastergarden Hoveniersbedrijf

Mastergarden Hoveniersbedrijf is een gespecialiseerd hoveniersbedrijf. Wij zijn twaalf jaar actief als hoveniersbedrijf in de Regio Zuid- en Noord-Holland.

Ons personeel is opgeleid als hovenier en heeft kennis van verschillende producten, stijlen en trends. Elk team is gespecialiseerd in bepaalde onderdelen van ons vak, maar gaan een speciale uitdaging niet uit de weg. Ook werken wij met gecertificeerde onderaannemers.

Wij werken voor zowel particulieren, bedrijven, de overheid, (landschaps) architecten en andere hoveniersbedrijven.

Wij zijn allround op het gebied van tuinen: aanleggen van tuin, onderhouden van tuin, tuinontwerp, beplantingsplan, bestrating, beplanting, bouw- en timmerwerk, plaatsen tuinhuisjes & blokhutten, besproeiing, beschoeiing, groenwanden, daktuinen, schuttingen en nog veel meer.

Mastergarden legt vanaf 2011 daktuinen aan voor grote opdrachtgevers. Heeft u interesse, dan kunnen wij u in contact brengen met de juiste mensen. Ook voor het onderhoud hebben wij de juiste connecties.

Is uw interesse gewekt neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende de offerte.

Mastergarden: Uw partner in tuinaanleg en tuinonderhoud


 
06-51000200
info@mastergarden.
www.mastergarden.nl

Bezoekadres
Heerenweg 6 C5
2222AM Katwijk zh

Vragen?

Telefoon