In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Kok Hoveniers

 

Welkom bij Kok hovenier

Alles voor uw tuin!

Kok hovenier ontwerpt en realiseert sfeervolle tuinen voor ieder budget. We hebben enorm veel passie voor ons vak en we weten goed in te spelen op de wensen van onze klanten.

We zijn een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Amersfoort (Vathorst). In augustus 2012 werd het bedrijf opgericht door Geurt Kok en sindsdien hebben we vele mensen blij gemaakt met de realisatie van hun tuin.

We hebben veel respect voor de natuur en natuurlijk beschikken wij over de benodigde diplomas en certificering om dit vak uit te voeren. Met zijn ontwerpen creëert Geurt prachtige tuinen die perfect aansluiten op de persoonlijkheid, beleving en leefstijl van zijn klanten. We streven er naar om, iedereen te kunnen helpen om zijn dromen en creaties werkelijk te kunnen maken.


 
06-23274111
info@kokhovenier.nl
www.kokhovenier.nl

Bezoekadres
Darthuizerberg 1
3825 BK Amersfoort

Vragen?

Telefoon