In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Klamer Hoveniers

Als zelfstandig hovenier (sinds 2008) heb ik al diverse mensen bij mogen staan met hun tuinverlangens. Van het aanleggen van hele nieuwe tuinen tot de renovatie van bestaande tuinen. Maar ook het onderhoud van zowel particuliere tuinen als van scholen en bedrijven. Uitgaande van een goed tuinontwerp maken wij uw tuin tot een ware beleving. Hierbij gaan we volgens een aantal vaste stappen te werk. Allereerst komen we graag eens vrijblijvend bij u langs om kennis te maken. Na uiteindelijk een offerte met een eventueel ontwerp voor u te hebben gemaakt leggen wij dan ook de tuin graag voor u aan.

Maar een tuin blijft alleen mooi als deze ook goed wordt onderhouden. U kunt dat natuurlijk zelf doen, hiervoor geven wij u na de aanleg dan ook graag advies. Maar wij kunnen dit voor u ook uit handen nemen, zodat u verzekerd bent van een altijd mooie en verzorgde tuin. Ook bestaande tuinen worden door ons grondig aangepakt. En denkt u eens aan het gemak van een vakantieservice. Is de boom te groot geworden? Moet hij worden getopt of weggehaald?


 
0184 - 633519
info@klamerhoveniers.nl
www.klamerhoveniers.nl

Bezoekadres
Reigerlaan 1
3362 PE SLIEDRECHT

Vragen?

Telefoon