In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Jacobs Tuinarchitectuur

Tuinarchitectuur

Wat maakt een tuin tot úw tuin? Deze vraag staat steeds centraal bij Jacobs Tuinarchitectuur. Zowel voor bedrijven als particulieren begint een nieuw ontwerp of renovatie altijd met een persoonlijk gesprek, waarin de wensen van de klant de leidraad zijn.

Voorstel op maat

We werken naar een voorstel op maat. Waar is de tuin voor bedoeld? Een tuin moet aansluiten bij uw stijl van leven. Want dan voelt u zich er thuis. Maar het gaat niet alleen om het nu. Ook in de toekomst moet uw tuin nog bij u passen. En wat is eigenlijk de stijl die bij u past? Gaat u bijvoorbeeld voor een natuurtuin, moderne tuin of tekent u voor een karakteristieke Engelse sfeer? Ziet u de tuin als verlengstuk van de woning, of geeft u liever de ruimte aan de natuur?

Complete proces

Welke richting u ook kiest, Jacobs Tuinarchitectuur maakt dat uw tuin echt úw tuin wordt. Met de grootste zorg en met oog voor detail zorgen wij voor het complete vakkundige proces van ontwerp, aanleg en onderhoud. Wij begeleiden u graag in de keuze voor duurzame, hoogwaardige materialen en zijn vakbekwaam om alle werkzaamheden uit te voeren, van vakkundig ontwerptekenen tot de professionele uitvoering van het plan, waaronder het aanleggen van (sier)bestrating en vijvers.

Onderhoud op contractbasis

Voor zowel particulieren als bedrijven behoort onderhoud op contractbasis tot de mogelijkheden. We nemen bijvoorbeeld het seizoensgebonden tuinwerk op ons, zodat u er zeker van bent dat uw tuin tijdig en op vakkundige wijze wordt onderhouden. Wij beschikken daarvoor over professionele machines en gereedschappen.


 

Vragen?

Telefoon