In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Hoveniersbedrijf De Vier Seizoenen

De Vier Seizoenen

Graag laten we zien wat Hoveniersbedrijf De Vier Seizoenen, als jong en dynamisch hoveniersbedrijf, voor u kunnen betekenen.

In principe werkt de eigenaar, Jasper Stapelbroek, alleen, maar tijdens perioden van arbeidspieken en bij grotere projecten is De Vier Seizoenen zeer goed in staat andere zelfstandige, vakbekwame, collega`s in te schakelen om op die manier, eveneens gemotiveerd en vakkundig, de benodigde werkzaamheden uit te voeren.

Of het nu gaat om het maaien van het gazon tijdens uw vakantie, het verrichten van diverse onderhoudswerkzaamheden in voor- en najaar, een vast (jaarrond) onderhoudscontract, het maken van een nieuw ontwerp met beplantingsplan of de uiteindelijke realisatie van uw compleet nieuwe tuin, bij ons zijn de mogelijkheden nagenoeg oneindig.

In goed overleg met u als tuineigenaar worden werkzaamheden uitgevoerd waarbij u, indien u dat wenst, zelf bepaalde werkzaamheden kunt uitvoeren of alle werkzaamheden uitbesteed.

Indien u na het bezoeken van onze site nog vragen heeft of wilt bekijken wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op.

U kunt dan geheel vrijblijvend informeren na de mogelijkheden of een afspraak met ons maken. Zo`n afspraak, op locatie, met een oriënterend gesprek is zelfs geheel kosteloos en geeft u de gelegenheid uw wensen en ideeën te ventileren en het geeft ons de gelegenheid ons persoonlijk aan u voor te stellen en uw een aantal van onze reeds gerealiseerde werken te laten zien zodat u meteen duidelijk is welke kwaliteiten u van ons kunt verwachten.

Voor een geheel vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier, op deze site, of telefonisch via 0575 469  100 of 06 53 42 83 72.

Vriendelijke groet

Jasper Stapelbroek (eigenaar)

 


 
0575-469100
06-53428372
info@vier-seizoenen.nl
www.vier-seizoenen.nl

Bezoekadres
St. Anthoniehof 35
7232 EA WARNSVELD

Vragen?

Telefoon