In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Hoveniersbedrijf Vahl

Over Hoveniersbedrijf Vahl

Rick Vahl is een jonge ondernemer die zich, met het zijn nieuwe ‘Hoveniersbedrijf Vahl’, gaat richten op het ontwerpen, aanleggen en het onderhouden van tuinen, voor zowel particulieren als bedrijven. Een 4 jarige hoveniersopleiding, de nodige stage`s en cursussen gingen hieraan vooraf. Er zijn door hoveniersbedrijf Vahl al verschillende projecten ontworpen en aangelegd.

Hoveniersbedrijf Vahl geeft groen advies op maat, en ook bent u bij hem op het juiste adres als het gaat om moestuinen en fruitbomen in de tuin, hierin heeft hij de nodige ervaring opgedaan bij zijn ouderlijk huis, Kwekerij Vahl.

Het is weer tijd voor de najaarsbeurt van uw tuin, om er zeker van te zijn dat uw tuin in het voorjaar er weer fris en gezond bij staat, maakt u een afspraak met hoveniersbedrijf Vahl. Uw tuin wordt helemaal onder handen genomen, gesnoeid en waar nodig, worden er in overleg nog planten en/of bloembollen geplant.

Neem contact op met Hoveniersbedrijf Vahl.


 
06 - 11254326
info@hoveniersbedrijfvahl.nl
www.hoveniersbedrijfvahl.nl

Bezoekadres
Grafhorsterweg 71
8271 CB IJSSELMUIDEN

Vragen?

Telefoon