In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Hoveniersbedrijf Tuinpassie

Even voorstellen Tuinpassie!

Tuinpassie is een hoveniersbedrijf, dat zich richt op de aanleg en onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen bij particulieren, bedrijven en (overheids)instellingen. Wij zijn gevestigd in Asten (N.Br).. Iedereen kan bij ons terecht; of het nu een grote of kleine tuin betreft. Ook al heeft u enkel een balkon of een bloembak. Voor iedereen die op zijn/haar eigen manier bezig is met bloemen en planten. Wij zorgen voor kwaliteit; een gedegen nazorg en wat zeker zo belangrijk is: wij geven garantie op al ons werk en geleverde materialen.

Hoveniersbedrijf TUINpassie - Asten NB

De ondernemers achter TUINpassie

Wij zijn Gerhard en Marij Leuwerink. Wij dragen met enthousiasme en vakkundigheid zorg voor al uw tuinwensen. Gerhard richt zich hierbij op het onderdeel TUINpassie en Marij richt zich opTUINdecoratief.

Hoveniersbedrijf TUINpassie - TUINdecoratief

Vragen? Neem gerust contact met ons op!


 
0493 - 840533
06 - 51141963
info@tuinpassie.nl
www.tuinpassie.nl

Bezoekadres
Kleine Heitrak 22
5721 SC Asten

Vragen?

Telefoon