In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Hoveniersbedrijf Paul Hoevenaars

Over ons

Van landelijk tot modern, van groot tot klein en van ontwerp tot complete aanleg en onderhoud: Hoveniersbedrijf Paul Hoevenaars pakt ieder project vol passie en enthousiasme aan. Persoonlijk contact en heldere afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent, zowel qua ontwerp als qua prijs.

Flexibiliteit en overleg

Wilt u tijdens de aanleg toch nog iets veranderen? Bij Hoveniersbedrijf Paul Hoevenaars is dat geen probleem. Voor ons telt alleen dat u 100% tevreden bent. Uw tuin moet een weerspiegeling zijn van uw wensen en ideeën. Hoveniersbedrijf Paul Hoevenaars verzorgt niet alleen alle werkzaamheden die bij de aanleg van een tuin komen kijken; u hebt ook te allen tijde één aanspreekpunt. Deskundig en persoonlijk.


 
0413-319287
info@paulhoevenaars.nl
www.paulhoevenaars.nl

Bezoekadres
Rietdijk 9
5476 VS Vorstenbosch

Vragen?

Telefoon