In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Hoveniersbedrijf Otte

Oprichter Peter Otte is sinds mei 1991 werkzaam in de groenbranche. In de loop der jaren heeft hij niet stilgezeten en alle benodigde diploma’s en certificaten behaald om zijn eigen onderneming te kunnen starten. In maart 2009 is het zover, de oprichting van Hoveniersbedrijf Otte door Peter Otte is een feit.

Het werkgebied van ons hoveniersbedrijf is voornamelijk Schouwen-Duiveland. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat opdrachten buiten het eiland niet uitgevoerd kunnen worden, ook daar helpen wij u graag bij de aanleg of het onderhoud van uw tuin. Wij bedienen opdrachtgevers in zowel de particuliere als zakelijke sector.

U kiest voor ons als u op zoekt bent naar een betrouwbaar hoveniersbedrijf dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nakomt en de kwaliteit levert die we u beloven. Samen met u laten wij graag uw tuinwensen uitkomen.


 
0111-644255
06-13664567
info@hovenierotte.nl
www.hovenierotte.nl

Bezoekadres
Lage Rampertseweg 5
4307 NN Oosterland

Vragen?

Telefoon