In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Hoveniersbedrijf Nieuwland

Wij zijn gespecialiseerd in het snoeien, verwijderen en afvoeren van bomen. Uitgebreide kennis over en passie voor bomen en planten is onze specialiteit. Het snoeien van heesters, bomen en vaste planten is belangrijk voor de groei en de vorm. Hovenier en eigenaar Gerbrand Nieuwland onderhoudt uw tuin samen met zijn werknemers met aandacht en altijd in overleg met de klant.

Hoveniersbedrijf Nieuwland heeft ruim 20 jaar ervaring.

Aanleg
De hele tuin aanleggen of een gedeelte? Dat maakt ons niets uit. Alles is mogelijk. Altijd in overleg en voorzien van een deskundig advies. U ziet stap voor stap uw tuin veranderen en het ontwerp wordt nu uw eigen tuin.

(Sier)Bestrating
De keuze van (sier)bestrating of verharding is heel bepalend voor de uitstraling van de tuin.

Onderhoud
Wij zijn specialist in het snoeien en verwijderen van bomen. Onze werknemers hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd.

Ontwerp
Tuinontwerp in 3D! Wij maken een tuinontwerp en tonen u dit in 3D. U kunt al virtueel door uw tuin lopen. Onze zoon en werknemer Stan maakt tuinontwerpen in 3D. Het aanleggen of veranderen van (gedeelte) een tuin begint altijd met een inspirerend ontwerp. Wij denken graag met u mee.


 
06-53138144
info@hoveniersbedrijfnieuwland.nl
www.hoveniersbedrijfnieuwland.nl

Bezoekadres
Achterweg 70A
1822 AM Alkmaar

Postadres
Langeweide 259
1722 WJ Zuid-Scharwoude

Vragen?

Telefoon