In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Hoveniersbedrijf N. Bioch

Even voorstellen: Hoveniersbedrijf N. Bioch uit Hedel

Wat is het toch heerlijk om een tuin te hebben. Een plek waar je elk seizoen op een andere manier van geniet. De prachtige kleuren van de herfst maken plaats voor een frisse winter, waarin de vogels dankbaar aan de vetbollen pikken. Sneeuwklokjes steken fier hun kopjes in de lucht als de koude grond nog amper opgewarmd is. Een voorbode voor de lente, waarin de jonge planten stevig groeien, waarna de bijen in de zomer vrolijk door het bloembed zoemen.
Volledig verzorgd: ontwerp, aanleg en onderhoud

Hoveniersbedrijf N. Bioch weet wat je tuin nodig heeft in elk seizoen. Dat komt omdat we al ruim 35 jaar tuinen aanleggen en onderhouden. Onze kennis en ervaring gebruiken we om van elke tuin een plek te maken waarin je helemaal wegdroomt en compleet de tijd vergeet.

Wat wil jij met je tuin?

Hou je van een tuin met overzichtelijke lijnen of verdwaal je liever in een weelderige bloementuin? Om een ontwerp te kunnen maken wat goed bij je past, moeten we weten waar jouw groene hart sneller van gaat kloppen. Vertel het ons, dan maken we voor jou een tuin waar je elk seizoen van geniet.

Grenzeloos bedenken, en dan ook nog beseffen dat alles gemaakt kan worden. Dat is wat we voor je kunnen doen. En als jouw tuin er dan eenmaal ligt, zorgen wij er met goed onderhoud voor dat hij het hele jaar door mooi blijft.


 
073 5992684
06 - 51312363
info@biochhovenier.nl
www.biochhovenier.nl

Bezoekadres
Middelingenseweg 49
5321 JH HEDEL

Vragen?

Telefoon