In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Hoveniersbedrijf Leon

Even voorstellen Leon Hoveniersbedrijf

Leon Hoveniersbedrijf is een bedrijf dat zich richt op het aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren en bedrijven. Hoveniersbedrijf Leon staat garant voor de volledige verzorging van uw tuin. Dit gebeurt naar uw wensen en ideeën aangevuld met advies en tips van onze kant.

Kijk gerust eens rond op de site of neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe wij werken

Op het moment dat u besluit de tuin aan te pakken, neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Wij maken dan een afspraak met u om bij u thuis de plannen en wensen door te nemen en de bestaande situatie te bekijken. Op deze manier kunnen we een advies of idee aanbrengen eventueel in combinatie met een schetsontwerp.

Voor alle werkzaamheden die wij uitvoeren krijgt u van ons een gespecificeerde prijsopgave waarop staat vermeld wat er gedaan word en welke materialen er gebruikt worden.

Indien u zelf mee wilt werken of gedeelten van een klus zelf wilt uitvoeren is dit uiteraard mogelijk en zal er in de prijsopgave rekening mee gehouden worden.
Wij zullen dan zorg dragen voor advies en de juiste materialen.

Is uw belangstelling gewekt, neem dan gerust contact met ons op.


 
06-22248360
Info@leonhoveniers.nl
www.leonhoveniers.nl

Bezoekadres
Zomerlust 21
2804 LK Gouda

Vragen?

Telefoon