In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Hoveniersbedrijf Jurgen de Jong

Hoveniersbedrijf Jurgen de Jong: uw hovenier in regio Leerdam

Tuinman gezocht? Kies voor de vakbekwaamheid en allround ervaring van Hoveniersbedrijf Jurgen de Jong en u profiteert van een echt staaltje vakmanschap. Met oog voor detail, alle tijd voor uw wensen en een duidelijke, praktische aanpak gaat uw hovenier in Leerdam en omstreken voor u te werk. Neem vrijblijvend contact op en geniet spoedig van een prachtige tuin.

Hovenier gezocht?

Een tuin is een waardevolle toevoeging aan ieder huis of bedrijfspand. Daar wilt u goed voor zorgen. Een tuin ontwerpenaanleggenonderhouden en renoveren zijn klussen waar best wat tijd en moeite bij komt kijken. Klussen die u het beste kunt overlaten aan een vakkundig tuinman!

Werk in de tuin uit handen geven brengt diverse voordelen met zich mee. Niet in de laatste plaats om het feit dat u hierdoor geniet van een optimaal, professioneel resultaat. En dat zonder dat u zelf veel tijd en moeite in de klus hoeft te steken. Zeker bij specialistische werkzaamheden zoals het aanleggen van bestrating of groenvoorziening, een complete renovatie of tuinonderhoud bij bedrijven is dit de meest verstandige keuze.

Tijd voor kwaliteit

Onder alle hoveniersbedrijven in de regio Leerdam is dit hoveniersbedrijf toch wel dé aangewezen partij wanneer er een tuinman gevraagd wordt. Uw hovenier neemt namelijk alle tijd voor kwaliteit. Vanaf het advies/ontwerp denkt de hovenier met u mee, om vervolgens zorgvuldig en met volle aandacht aan de slag te gaan. Uiteraard staan uw wensen centraal en worden de gemaakte afspraken netjes nagekomen. Zo zijn zowel u als de hovenier straks trots op het resultaat, waar u overigens nog lang van zult genieten.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op door te bellen naar 085-8889034 of door een bericht te sturen. Hoveniersbedrijf Jurgen de Jong staat in de gehele Betuwe klaar voor zowel particulieren als bedrijven.


Vragen?

Telefoon