In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Hoveniersbedrijf de Groene Hoeve

Even voorstellen Hoveniersbedrijf de Groene Hoeve

en hovenier is een opgeleide professionele tuinier, elke dag met het vak bezig en beheerst elke discipline. Het adviseren, het ontwerpen, de uitvoering en natuurlijk de nazorg.

Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Haren aan de Berghemseweg 3.

De Groene Hoeve heeft in de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd door het leveren van een goede kwaliteit en service. Wij vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen en de klant centraal staat.

Hoveniersbedrijf de Groene Hoeve is van vele markten thuis is als het om uw tuin gaat. Wij kunnen adviseren, ontwerpen, aanleggen en/of het verzorgen van onderhoud.

Yvonne Hoefnagel beschikt over Spuitlicentie I en II, VCA en BHV

Als vakbekwame hovenier blijven wij op de hoogte van de jongste ontwikkelingen door vakbladen lezen, beurzen te bezoeken, cursussen te volgen en info avonden bij te wonen op ons vakgebied.

Onze kwaliteit wordt benadrukt door ons keurmerk. Hoveniersbedrijf De Groene Hoeve is namelijk TuinKeur gecertificeerd.


 
06 - 52036885
info@degroenehoeve.nl
www.degroenehoeve.nl

Bezoekadres
Berghemseweg 3
5368 AW Haren

5368 AQ

Vragen?

Telefoon