In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Hoveniersbedrijf Curatio

Even voorstellen Curatio Hoveniers

JOOST TIMMEREIGENAAR Curatio Hoveniers

Het bedrijf is opgericht door Joost Timmer. Hij heeft tevens de dagelijkse leiding.
Joost is opgegroeid in Brabant, maar woont sinds 2003 in Dalen. Joost heeft naast zijn hoveniersdiploma diverse andere diploma’s en certificaten die betrekking hebben op het hoveniersvak. Na een aantal jaren werkervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde hoveniers bedrijven en kwekerijen heeft hij de “grote stap” gezet.

Zijn droom was altijd al om een eigen hoveniersbedrijf te beginnen.Na een paar jaar bij vrienden en kennissen tuinen verzorgd te hebben, heeft hij zich in januari 2006 officieel aangemeld bij de Kamer van Koophandel, als hoveniersbedrijf. Dit was het begin van Hoveniersbedrijf Curatio.

Een veelgestelde vraag aan hem is: Wat betekent curatio? Curatio is oud Latijn en betekent ‘ik verzorg’. Hier staat Curatio voor, het verzorgen en van tuinen en overige groenvoorziening en daar staat Joost dan ook voor honderd procent achter.

 


 
+31 524 20 80 05
jhm.timmer@curatio.nl
www.curatio.nl

Bezoekadres
De Kamp 14
7751 ZJ Dalen

Vragen?

Telefoon