In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Hoveniersbedrijf Breunissen

Bent u op zoek naar een fraaie tuin, compleet naar uw wensen? Dan heten wij u van harte welkom bij Hoveniersbedrijf Breunissen. Wij denken graag met u mee op het gebied van tuininrichting. Uw ontwerp wordt door ons in detail uitgewerkt, vertrouwd en passend binnen de stijl van uw woning of bedrijfspand. U kunt als particulier of bedrijf altijd bij ons terecht voor een betrouwbaar advies.
De aanleg van uw tuin vindt plaats volledig naar uw wensen en in goed overleg, dus altijd betrouwbaar, vertrouwd en duidelijk.
Voor uw onderhoud bieden wij geschikte onderhoudscontracten zodat uw tuin altijd bijzonder sierlijk en een echte eyecatcher blijft. Uw tuin is immers het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand.
Hoveniersbedrijf Breunissen is een klein bedrijf met als voordeel altijd nauw betrokkenheid bij de aanleg en/of onderhoud van uw tuin. U heeft in alle gevallen 1 aanspreekpunt.


Vragen?

Telefoon