In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Hovenier in Zwolle

Hovenier Zwolle

 
Onze hoveniers in Zwolle zijn mensen die al jarenlange ervaring hebben. Het zijn vakmensen die echt een passie voor tuinen hebben. We werken uitsluitend met moderne professionele materieel en kwaliteitsproducten. Maar wij zijn nog traditioneel als het gaat om de tijd en persoonlijke aandacht. Met plezier nemen we de tijd met u door, zodat u het beste resultaat voor uw tuin kunt verwachten. Wij houden rekening met uw voorkeur. Het gaat tenslotte om uw eigen tuin en natuurlijk willen we ervoor zorgen dat u ervan kunt genieten.
 
Iedere plant, struik en boom zal de juiste behandeling krijgen die het verdient. Onze hoveniers in Zwolle met hun kennis en ervaring weten precies hoe een tuin goed verzorgd moet worden. Het zijn vakmensen met een passie voor het vak en dat is fijn om te weten. Terwijl wij bezig zijn om uw tuin in optimale conditie te krijgen, kunt u heerlijk zorgeloos verder gaan met uw dag. U hoeft er niet naar om te kijken, omdat u weet dat uw tuin in de juiste groene handen zitten. Na afloop van alle werkzaamheden kunt u weer lekker genieten van uw heerlijke tuin!
 
Werkgebied
Ons hoveniersbedrijf zit in Zwolle. Maar of u nu een hovenier zoekt in Deventer of Hoogeveen zoekt, dat maakt helemaal niet zoveel uit. Wij werken namelijk in het gebied tussen de steden Apeldoorn, Enschede, Emmen en Drachten. Onze projecten bevinden zich in dit werkgebied.Zoekt u een hovenier voor het aanleggen van uw droomtuin of wilt u graag weten welke diensten ons hoveniersbedrijf levert? Bel ons om een afspraak te maken. Ook kunt u ons altijd bellen voor meer informatie of advies over uw tuin. Lees hieronder welke diensten wij allemaal leveren.


 
038 202 3692
infohovenierinzwolle@gmail.com
www.hovenierinzwolle.nl

Bezoekadres
Schoenerweg 1b-P189
8042 PJ Zwolle

Vragen?

Telefoon