In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Groenmaat hoveniersbedrijf

Groenmaat, de hovenier voor particulier en zakelijk

Al sinds 2004 is Groenmaat Hoveniers uw partner op het gebied van de aanleg, het onderhoud en het ontwerpen van uw tuin. Groenmaat biedt u een breed pakket van diensten aan, want geen tuin is hetzelfde.  Van een particuliere tuin tot een grote bedrijfstuin. Wij staan voor u klaar! Vakkennis en persoonlijke betrokkenheid zijn kernwoorden van onze bedrijfsfilosofie. Ook kunt u bij Groenmaat Hoveniers terecht voor tuinmaterialen en bestrating tegen zeer scherpe prijzen.

Tuinontwerp Groenmaat

Uw wensen

Een ontwerp van uw tuin begint altijd met het bespreken van uw wensen. U wilt uw droomtuin en heeft bepaalde wensen.

Onze deskundigheid

Wij kijken verder dan alleen de inrichting van uw tuin. We houden rekening met uw budget, de ligging van uw tuin en de stijl van uw woning. Wij adviseren u over de beplanting, de bestrating en het onderhoud.
Met uw wensen en onze deskundigheid en vakkennis komen we samen met u tot het juiste ontwerp.

Het resultaat

Na het goedkeuren van het ontwerp, wordt er begonnen met de aanleg van uw tuin.
Het uiteindelijke resultaat is een tuin waarin uw zich thuis voelt, waarin u kunt ontspannen na een lange werkdag en waarin u kunt genieten van een mooie dag.

Tuinaanleg Groenmaat

Vakmanschap

Een compleet nieuwe tuin, of slechts een kleine wijziging, bij de aanleg van een tuin is vakmanschap vereist.
Groenmaat heeft die vakmanschap in huis, met jarenlange ervaring in het aanleggen van diverse soorten tuinen. Van een grote, natuurlijke tuin, tot een strakke en moderne tuin.

De aanleg

Bij de aanleg van een tuin komen nogal wat zaken kijken.
Het begint met het ontwerp van de tuin en het opstellen van het beplantingsplan. Vervolgens wordt bekeken welke materialen er gebruikt gaan worden.
Daarna kan de aanleg van uw tuin beginnen.

Tuinrenovatie

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor tuinrenovatie.
Samen met u kijken we wat het beste bij u past, soms is een kleine wijziging in het plantenbestand al een grote verbetering.

Tuinonderhoud Groenmaat

Uw tuin leeft

Een tuin is altijd volop in beweging, beplanting groeit en ongedierte en weersomstandigheden kunnen uw tuin aantasten.
Goed onderhoud en het bijhouden van uw tuin is erg belangrijk.

De oplossing voor uw onderhoud

Heeft u zelf weinig tijd, of mist u de deskundigheid om uw tuin te onderhouden?
Het snoeien, grasmaaien en bijhouden van plantenperken wordt door Groenmaat bijgehouden.
Ook het bemesten van het gazon en de beplanting kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Deskundig onderhoud

Groenmaat Hoveniers kan bij u langskomen op afspraak, maar u kunt ook een onderhoudscontract met ons afsluiten. In dat geval komen wij op vaste tijdstippen uw tuin verzorgen.
Met de deskundigheid van Groenmaat Hoveniers zal uw tuin stralen als nooit tevoren!

Bedrijfsonderhoud Groenmaat

Uitstraling van uw bedrijf

Een verzorgd bedrijfsterrein zorgt voor een goede uitstraling van uw bedrijf. Niet alleen naar uw klanten toe maar ook voor uw personeel. Het werken in een goed verzorgde omgeving heeft een positieve uitwerking. Groenmaat Hoveniers verzorgt alle werkzaamheden aan uw bedrijfsterrein of bedrijfstuin.

Onderhoud aan uw bestrating

Zijn uw paden of terras verzakt? Of is uw bestrating aan een grondige schoonmaak beurt toe? Wij verzorgen voor u deze herstel- en schoonmaak werkzaamheden. Of wilt u uw bedrijfsterrein blad- of sneeuwvrij houden? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Onderhoudspakket

Wilt u het hele jaar verzekerd zijn van een goed onderhouden bedrijfsterrein? Groenmaat Hoveniers levert een onderhoudspakket specifiek afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Bent u geïnteresseerd wat Groenmaat Hoveniers voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bestratingen Groenmaat

Een tuin moet passen bij uw wensen en levensstijl en vooral bij uw smaak.

Wilt u een moderne strakke tuin of voelt u meer voor een tuin met een romantische uitstraling? Of heeft u behoefte aan een kindvriendelijke of gewoon een onderhoudsvrije tuin?

Sierbestrating verhoogt uw wooncomfort. Sierbestrating is nooit standaard en kan gelegd worden met ontelbaar veel soorten stenen in vele vormen en kleuren.

Bij Groenmaat kunt u terecht voor sierbestrating van een hoogwaardige kwaliteit, duurzaam, mooie kleuren en een goede structuur. Of het nu gaat om gebakken stenen, stenen van beton, keramiek of natuursteen. U vind altijd een steen of tegel die past bij uw specifieke wensen.

Enkele voorbeelden van ons bestratingswerk.

Meer informatie over onze bestrating?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Wij hebben ook een mooie brochure samengesteld met al het sierbestrating die wij leveren, wilt u deze brochure ontvangen?
Stuur ons dan een mail en wij zullen u de brochure opsturen.

Meer informatie over Groenmaat Hoveniersbedrijf? Kijk o pde website: http://www.groenmaat.nl/


 
0524 - 533700
06 - 25028316
info@groenmaat.nl
www.groenmaat.nl

Bezoekadres
Willem Schoutenstraat 22
7825 VV Emmen

Vragen?

Telefoon