In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Fred van Wijlick tuinen en decoratie

Even voorstellen Fred van Wijlick tuinen en decoratie

Wij zijn tuinbedrijf Fred van Wijlick Tuinen en staan voor u klaar als het gaat om zowel kleine als grote tuinwerkzaamheden: van klein onderhoud via een  onderhouds abonnement tot een compleet gerenoveerde of nieuw aangelegde tuin, bij ons bent u aan het juiste adres.

Daarnaast kunnen wij een perfect natuurlijk- of kunstgazon realiseren, met bijbehorende bestrating en een mooi en praktisch tuinhuis adviseren en plaatsen

Wij zijn dealer van exclusieve eiken tuinhuisjes en buildings van Garson & Stanfield, zie de foto galerij. Bij interesse: neem gerust contact met ons op.

Bekijk ook onze unieke Easy Clean terrasreinigingsaanbieding , waarmee we uw bestaande maar vervuilde terras weer een mooie uitstraling geven.

Kijk gerust rond op onze website en foto galerij en neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon of via het contactformulier .


Vragen?

Telefoon