In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Fertilis Groenprojecten

Even voorstellen Fertilis Groenprojecten

Fertilis Groenprojecten is een allround hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf voor particulieren, bedrijven en overheid. Wij verzorgen de complete ontwikkeling en aanleg van groenprojecten, van idee en ontwerp tot het onderhoud na oplevering. Het is onze kracht dat wij elk groenproject volledig kunnen coördineren en uitvoeren.

Fertilis Groenprojecten onderscheidt zich van reguliere hoveniersbedrijven

Wij onderscheiden ons van reguliere hoveniersbedrijven door verder te kijken dan de gebruikelijke toepassingen. Wij zitten niet vastgeroest aan bepaalde ideeën over hoe projecten aan te pakken. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor uw vraagstelling op het gebied van groenaanleg en groenonderhoud meerdere oplossingen zijn. Door mee te kijken naar het ‘waarom’ achter uw vraagstelling kunnen we samen tot verrassende en vaak kostenbesparende oplossingen komen.

Een aantrekkelijke tuin als visitekaartje of om in te genieten

Fertilis Groenprojecten werkt vanuit haar passie voor de natuur en het werken met groen. Met onze vakkundige en innovatieve werkwijze bent u er als particulier van verzekerd dat u kunt genieten van een aantrekkelijke tuin waar u graag naar kijkt, heerlijk in kunt zitten en met plezier in kunt tuinieren.

Ook bedrijven en overheidsinstellingen kunnen rekenen op een representatieve tuin die er bij een eventueel laag onderhoudsniveau verzorgd uit blijft zien. Een representatieve tuin is een visitekaartje voor uw bedrijf.

Fertilis Groenprojecten verzorgt een breed scala aan werkzaamheden

• groenaanleg / tuinaanleg
• groenonderhoud / tuinonderhoud
• straatwerkzaamheden
• snoeien (ook fruitbomen)
• boomverzorging
• landschapsinrichting
• landschapsbeheer en –onderhoud


 

Vragen?

Telefoon