In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

ElBe Groenservice

Even voorstellen ELBE Groenservice

De drijvende kracht achter ELBE groenservice is Leon Berg. Door zijn inzet en doorzettingsvermogen heeft ELBE zich bewezen in de groenvoorziening.
Voordat Leon met ELBE startte, had hij al ruime ervaring in de branche. De basis werd gelegd door zijn opleidingen en dit werd ruimschoots aangevuld met zijn werkervaring in de tuinbouw, als hovenier en als verzorger van de groenvoorziening van diverse sportcomplexen. Door zijn behoefte aan een nieuwe uitdaging heeft Leon in 2007 zijn ELBE groenservice opgestart, met inmiddels al veel tevreden klanten.

De naam “ELBE”, hoe verzin je zoiets?
ELBE is een woordspeling, gevormd door Leon zijn voorletters “EL” en de eerste twee letters van zijn achternaam “BE”. De combinatie van deze twee, maakt ELBE groenservice tot een mooi klinkend geheel.

Meer informatie, zie website Elbe Groenservice.

 


 
06 - 27294547
info@elbegroen.nl
www.elbegroen.nl

Bezoekadres
Leidseweg 202 f
2251 LK VOORSCHOTEN

Vragen?

Telefoon