In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Edwin Dobbe Tuinen

Even voorstellen Edwin Dobbe Tuinen

Iedere tuin is uniek

In deze drukke wereld is uw thuis uw basis, een plek van rust, om even bij te komen na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Uw tuin is het verlengde van uw huis waarin u heerlijk wilt ontspannen, tuinieren, uw kinderen wilt laten spelen. Of juist met vrienden en familie van een heerlijke zomeravond wilt genieten. Persoonlijk, intiem, strak of juist speels, iedereen heeft zijn eigen beeld hierbij. Je zou kunnen zeggen dat iedere tuin zijn eigen persoonlijkheid heeft. Bij Edwin Dobbe Tuinen begrijpen wij dat en daarom is bij ons iedere tuin écht uniek. Wij ontwerpen geen standaard tuinen maar luisteren naar uw wensen.  Professionaliteit, kwaliteit, vakmanschap en jarenlange ervaring komen vervolgens samen om uw ultieme droomtuin te realiseren.


 
0252 - 373125
06 - 51202666
info@edwindobbetuinen.nl
www.edwindobbetuinen.nl

Bezoekadres
Kerkstraat 84
2211 RM Noordwijkerhout

Vragen?

Telefoon