In september zet de hoveniersbranche zich weer voor de 6e keer in voor een goed doel met de actie Hovenier Helpt. Groen doen, is goed doen.

Wat is Hovenier Helpt?

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur waarmee hulpbehoevenden in heel Nederland worden verrast met een onderhoudsbeurt van hun tuin.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. We zien u graag volgend jaar terug!

 

Den Engelse Hoveniers

Over Den Engelse Hoveniers

Wij richten ons op ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Den Engelse Hoveniers is eenmansbedrijf. Dit heeft voor u als voordeel dat u altijd 1 vast aanspreekpunt heeft. Van een oriënterend gesprek tot aan de oplevering heeft u constant dezelfde contactpersoon. Als wij gespecialiseerde bedrijven inhuren dan blijven wij het aanspreekpunt en verantwoordelijk tot de tuin opgeleverd en goedgekeurd is door u. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Wilt u uw tuin opnieuw laten ontwerpen, aanleggen of wilt u juist onderhoud aan uw tuin laten plegen? Neem gerust contact met ons op via het contact formulier of bel ons op: 06 – 54334704. En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ontwerp

U wilt uw tuin opnieuw aanleggen maar u weet zelf nog niet zo goed hoe het moet worden? Geen probleem! Wij kunnen voor u uw droomtuin creëren. Dit door goed te luisteren naar uw wensen en eisen. Het goed te laten aansluiten bij het huis en de omgeving. Wilt u juist een tuin waar u veel in wilt doen. Of juist een onderhoudsarme tuin? Dit zijn allemaal wensen die bepalend zijn voor een goed ontwerp. Door onze vernieuwende en creatieve blik te gebruiken,en goed op uw wensen en eisen in te spelen. creëren wij uw droomtuin!

Aanleg

Bent u toe aan een nieuwe tuin? Wilt u uw tuin renoveren of het compleet opnieuw aanleggen? Wij helpen u daar graag bij. Wij kunnen voor u alles uit handen nemen. Door onze ruime ervaring in de aanleg, proberen wij zo veel mogelijk zelf te doen. Mochten er klussen zijn die wij niet uit kunnen voeren, dan laten wij dit doen door gespecialiseerde bedrijven. Waardoor wij u een perfecte tuin kunnen afleveren.

Onderhoud

Onderhoud is vaak een vergeten onderdeel van de tuin. Maar dit is wel degelijk net zo belangrijk als de aanleg! Als u de tuin niet goed of helemaal niet bij houd, blijft de tuin niet zo netjes als die bij de aanleg was. De planten worden te groot, of onkruid neemt de overhand! Om dit te voorkomen kunt u er bij ons voor kiezen om gelijk bij aanschaf een onderhoudspakket erbij te nemen. Dit bevat een voor en najaarsbeurt. Besluit u dit binnen een maand na aanleg van de tuin te kopen. Dan krijgt u daar maar liefst 40% korting op!


 
06-54334704
info@dehoveniers.net

Bezoekadres
De Haaghe 3
6641 JA Beuningen

Vragen?

Telefoon